Autómentés Budapest

Autómentés Budapest

Autómentés a III. kerületben, Óbudán is! - 024automento.hu

2021. május 08. - Péter Feri

autoszallitas-2020-Budapest.jpg_1024x768

Autómentő a III. kerületben, Budapesten és országszerte! A 024autómentőnél munkatársaink árokba csúszott, vagy komolyabb balesetet szenvedett járművek szakszerű mentését és szállítását végzik. A mentést követően az ügyfél bármely belföldi és akár külföldi címre is elszállíttathatja velünk a gépjárművét!

Az autómentést olcsón végezzük műszaki hibás, mozgásképtelen, lejárt regisztrációjú vagy okmányok nélküli gépjárművek esetében! Még papírok nélküli versenyautók versenyre való eljuttatását is rendszerességgel vállaljuk.

Szállítható maximális kapacitásunk három tonnáig terjed. Ez felöleli a kisebb építőipari munkagépek, kisteherautók, furgonok szállítását. Több jármű egyszerre történő szállítása, motorkerékpár mentése is lehetséges.

Fontos tudnivaló még, hogy a pontosan ismerjük az M0, M3 és M7 autópályák teljes szakaszát. Autó bikázása is igényelhető nálunk!

Autómentő – III. kerület, valamint Budapest egész területén!

A bejegyzés trackback címe:

https://automentes-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr216557836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása