Autómentés Budapest

Autómentés Budapest

Autómentés Budapest 0-24 – autómentés Óbudán

2021. június 14. - Péter Feri

5.jpg_1024x768

 Autómentés 0-24 Budapest III. kerületében, Óbudán is! Keresse bizalommal a 024automento.hu szakképzett munkatársait! Árokba csúszott, vagy komolyabb balesetet szenvedett járművek mentését és szállítását végezzük.

A hét minden napján, a nap minden órájában várjuk a hívásokat. Avagy a becenevünk az autómentés 0 24! Csapatunk felkészült kisteherautók, furgonok, kisebb építőipari munkagépek mentésére is! Az autómentést követően ügyfelünk bármely belföldi és külföldi címre is elszállíttathatja velünk gépjárművét!

Keressen bennünket műszaki hibás, mozgásképtelen, lejárt regisztrációjú, vagy okmányok nélküli járművek esetén. A mentést és szállítást a 024automento.hu olcsón végzi. Szolgáltatásaink és referenciáink részletes leírásáért látogasson el honlapunkra.

Három tonnáig terjedő súlyú gépjárművek szállítását tudjuk elvégezni. Nálunk több jármű egyszerre történő szállítása is lehetséges. Továbbá, ha a probléma viszonylag könnyen megoldható, akkor terepre érkezve autó bikázása is igényelhető csapatunknál!

A bejegyzés trackback címe:

https://automentes-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr616594572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása