Autómentés Budapest

Autómentés Budapest

Autómentés Szentendrén

2023. február 08. - Péter Feri

automentes-szentendre-1024x675.jpg_1024x675

Ha Szentendre, akkor skanzen. Ez egyértelmű. Persze, más miatt is lehet odautazni. Nos, meg persze sokan laknak is ott életvitelszerűen. Akármilyen okból is tartózkodunk a városban, lehetséges, hogy autóval, motorra vagyunk.

A család már várja, hogy megérkezzen, mire leáll az autó. Mi pedig csak próbáljuk a szemünkkel megjavítani a motort vagy egyáltalán az autót. Persze, tudjuk, hogy nem fog menni. Nem vagyunk se szerelők, se varázslók. Ilyenkor jöhet a segítségünkre az autómentő.

Autómentés Szentendrén is lehetséges! Mégpedig cégünk tud Önnek segíteni! A 024automento.hu éjjel-nappali szolgáltatást nyújt esti felár nélkül.

Motorkerékpároktól egészen a kisebb munkagépekig, 3 tonnáig vállalja a mentést és szállítást. A járművekkel együtt összesen 4 személyt tud még elszállítani a helyszínről.

Ha baj van, ha autómentés Szentendrén, akkor hívja a 024autómentőt a +36-20/552-4953-es telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://automentes-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8318052560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása